Brian Tracy în România și ce mi-a atras atenția din discursul lui

Written by on noiembrie 20, 2018

Am fost să-l văd pe Brian Tracy și trebuie să spun că mi-a depășit în mod plăcut așteptările. Nu eram un mare fan până acum, însă mesajul lui a fost puternic și modul în care l-a transmis chiar a avut impact pentru mine, chiar dacă ideile nu-mi erau deloc străine. Mi-a amintit ce fac bine și ce fac mai puțin bine, a produs câteva conștientizări, acțiuni și planuri de creștere, așa că vi le transmit pe cele care mi-au atras atenția în mod deosebit.

 1. Gândirea este cel mai valoros și mai bine plătit lucru pe care îl faci. Calitatea gândirii îți determină calitatea deciziilor, iar calitatea deciziilor îți determină calitatea acțiunilor. Lumea ta exterioară este o reflexie a lumii tale interioare. Ești mulțumit de ea? Dacă da, e minunat, dacă nu, învață să-ți schimbi gândirea. Știu pe cineva care poate să te ajute. 😉
 2. Oamenii cel mai bine plătiți au abilitatea de a prezice consecințele acțiunilor lor, însă majoritatea dintre noi ne petrecem timpul făcând lucruri fără consecințe. Din comoditate și frică, aș adăuga eu, cei mai mari inhibitori ai potențialului nostru.
 3. Tu ești cel care își scrie statul de plată. Dacă vrei să câștigi mai mult, du-te la baie, privește în oglindă și poartă o discuție cu șeful tău.
 4. Valoarea ta stă în cunoaștere și abilități. E imposibil să le separi, nu se poate una fără cealaltă, deci dacă vrei să câștigi mai mult, investește pentru a le crește!
 5. Fii pregătit să greșești o mulțime înainte să reușești. Doar așa înveți și devii mai bun. Înaintea oricărui succes sunt o mulțime de eșecuri despre care habar nu avem. Deci greșește repede, învață repede și obține ceea ce vrei.
 6. Lumea e plină de lucruri pe care nu le poți controla, însă poți controla esențialul: pe tine. Ce gândești, cum gândești, ce mănânci, ce oameni ai în jur, cum îți petreci ziua, ce citești și ce înveți. Alege inteligent!
 7. 80% din lucrurile pe care le faci nu-ți aduc nimic. Oamenii cărora le place să irosească timpul nu au niciun viitor. Ouch!
 8. Sunt 3 activități pe care le faci și îți aduc 80% din rezultate. Găsește-le și concentrează-te pe ele! Sunt probabil grele, incomode și cer efort, dar dacă le faci, îți dublezi venitul și îți triplezi timpul liber!

Rezistă tentației de a-ți petrece timpul cu lucruri mărunte!

 1. Fă lucruri mai puține, mai importante, mai des. Găsește acea abilitate care îți va garanta succesul și fii cel mai bun la ea.
 2. Învață să-ți faci timp și spațiu să te concentrezi. Dacă nu te poți concentra, nu poți duce nimic la bun sfârșit. Închide-ți aplicațiile, notificările, device-urile și ieși din obiceiul stimulării permanente. E ca un drog, îți obosește creierul, îți scade IQ-ul (!!) și nu vei fi mai capabil să îndeplinești nimic.
 3. Îți influențezi partenerul, colegii, copiii prin ceea ce crezi despre ei. Doar știind că o persoană crede în succesul tău, te va motiva să-l obții. Pe aceeași linie, nu-ți critica copiii, le distruge personalitatea!
 4. Viitorul aparține oamenilor competenți. Dacă crezi în tine, investește în tine!

 

Eu am conștientizat încă o dată cât este de important să excelezi cel puțin într-o arie pentru a-ți face viața mai ușoară și mai productivă.

 

Dacă e și cazul tău, te aștept să ni te alături în această experiență care înseamnă pe scurt:

✓ Un upgrade consistent în gândire;

✓ Un set de abilități rafinate.Haide în comunitatea noastră!

Ține legătura cu noi și alătură-te celor care primesc newsletter-ul ”Leveraging NLP and the New Magic”. Teme de gândire, povești personale și ponturi NLP aplicabile imediat direct la tine în inbox.


Search