Event details
Date: ianuarie 19, 2024
Location: Online
Phone: 0744 521 526

15 ore intensive, o experiență revelatoare, o schimbare vizibilă


Atunci când nu avem o direcție clară privind profesia, relația sau viața noastră și nici o imagine a viitorului care să ne încânte, ajungem să trăim zi de zi în buclă, repetitiv. Obosim, pierdem controlul emoțiilor, reacționăm, facem lucruri împotriva noastră, ne epuizăm și adunăm anxietate.

Când știm ce nu mai vrem să ni se întâmple, trăim la efectul circumstanțelor și transformăm trecutul în viitor în fiecare zi.

Și facem asta nu pentru că nu am putea altceva, ci pentru că nu avem starea necesară să facem lucrurile diferit sau n-am găsit încă o strategie pentru a ne schimba setările inconștiente. Cărăm bagajul adunat din experiențele din trecut și ne filtrăm prin el deciziile din prezent. Ne programăm astfel un viitor pe care nu ni-l dorim, dar ajungem să-l trăim.

Iar dacă ai încercat să faci lucrurile altfel și nu ți-a ieșit complet, gândește-te la asta: altfel nu înseamnă opus, nu înseamnă să întorci moneda pe partea cealaltă, ci să dezvolți opțiuni de jur împrejurul ei.

Ai învățat din experiențele de până acum! E timpul să aplici! Schimbă jocul!

Vino să eliberezi bagajul, să-ți descoperi ADN-ul motivației, să definești obiective cu adevărat semnificative și să obții instrumente pentru a le atinge mai ușor, mai


Vei avea ocazia să:

 • Afli cum să îți conduci mai bine mintea;
 • Descoperi care îți sunt valorile ca să te aliniezi cu ele și astfel să te pui în starea de a face lucruri;
 • Afli care e “elementul” tău, acel interes principal pe care, dacă îl implici în tot ce faci, îți crește masiv bunăstarea, împlinirea, satisfacția;
 • Eliberezi stress și alte emoții negative adunate;
 • Îți rafinezi modul de a stabili și îndeplini obiective.

Trăiești o transformare în curs, iar bonusul este că rămâi cu instrumente ”de luat acasă” pe care să le tot folosești.DIN PROGRAM:


Click-ul pe care ai nevoie să-l faci pentru a simți că viața îți aparține din nou;
Cum să te cuplezi la partea din tine care îți manifestă dorințele;
ADN-ul motivației tale și de ce să tragi de tine mai tare chiar nu e o soluție pentru când nu ai chef de nimic;
Care îți sunt VALORILE și cum contribuie ele la îndeplinirea obiectivelor;
Cum se face că realizăm unele obiective și pe altele nu;
Ce să faci cu emoțiile dureroase care se acumulează cu trecerea timpului, te apasă și stau în calea a ce-ți dorești precum FURIE, FRUSTRARE, TRISTEȚE, FRICĂ, VINOVĂȚIE;
Cum să schimbi programele minții care te blochează precum: “sunt nemulțumit de mine”, “parcă niciodată nu e îndeajuns”, “mi-e teamă să dezamăgesc“, “ce vor crede ceilalți“, “nu fac destul”, “nu pot avea venitul pe care-l vreau”, “nu pot avea o relație ca lumea”, “nu poți să le ai pe toate”;
Si ce-ar fi dacă ai alege să trăiești cel mai înalt destin, să-ți faci timp și loc pentru o viață care merită trăită și un joc care merită jucat?


A atinge un obiectiv este un act de creație. Vino să-i descoperi mecanica!


Despre curs:

Vom petrece împreună 2 zile și jumătate (15 ore), intense și pline de resurse, în care vei avea revelații despre tine și vei înțelege factorii subtili din spatele a cum te simți și ce realizezi în viața ta, pentru a putea alege să lucrezi cu ei conștient.


Alocă-ți un weekend doar pentru tine!

Formatul cursului este marcă înregistrată Dr. Tad și Adriana James și mii de oameni din toată lumea și-au transformat viețile cu ajutorul său. Te învață cum să-ți vindeci trecutul și să creezi viitorul exact așa cum ți-l dorești, schimbând în acest fel experiența prezentului. Vei fi minunat de rapiditatea cu care poți face schimbări în viața ta și de noile posibilități deschise de tehnici care includ procese NLP (pe care le predăm la cursurile intensive de NLP Practitioner și Master), Hipnoză, Time Line Therapy™ și Creating your Future™.Investiția ta – Valoarea pe care o pui în ceea ce vei deveni.Individual


15 ore de curs intensiv
O experiență a NLP-ului în timp real
Un proces care rămâne cu tine și pe care îl poți relua oricând pe cont propriu

395EUR


Daca mai vii cu un prieten


15 ore de curs intensiv
O experiență a NLP-ului în timp real
Un proces care rămâne cu tine și pe care îl poți relua oricând pe cont propriu

*Dacă mai vii cu cineva, beneficiați fiecare de participare la acest preț preferențial. Te rugăm să completezi în formular numele persoanei cu care vii.


250EUR


Înscrie-te sau cere mai multe informații
  Haide în comunitatea noastră!

  Ține legătura cu noi și alătură-te celor care primesc newsletter-ul ”Leveraging NLP and the New Magic”. Teme de gândire, povești personale și ponturi NLP aplicabile imediat direct la tine în inbox.


  Search