Invitația unui absolvent NLP excelent către tine

Written by on iunie 16, 2020

Cea mai mare bucurie pe care o avem în lumea cursurilor NLP orchestrate de Crafting Minds e să vedem și să auzim despre rezultatele absolvenților noștri. Ne măsurăm succesul prin succesul vostru, așa că momentele în care primim vești despre lucruri care se schimbă pozitiv în lumile voastre ne sunt cele mai prețioase ancore.

Așa se făcea că după unul dintre cele mai recente cursuri de Practician NLP,  cineva ne împărtășea cum descoperă că are un vibe care atrage încredere, susținere, confidence și ne dădea exemple de momente foarte bogate despre cum acest vibe se făcea resimțit în lumea sa. Au fost atât de vii și de relevante, încât nu ne-am putut abține să nu întrebăm dacă ar avea disponibilitate să scrie despre asta, să dăm mai departe pentru cine încă se întreabă Cum ajută acest NLP concret? Ce face NLP-ul mai exact?

Și a avut, iar ce am primit am fost o surpriză, căci e o invitație către voi, inspirat scrisă prin condeiul instrumentelor lingvistice explorate în curs, și într-un stil pe care l-am recunoaște dintr-o mie pentru că îi este atât de caracteristic ei, spiritului Mădălina Pop.

Vă lăsăm cu mesajul ei.

“Quid pro quo, Mădă”, răsuna din neurochimia și neurofiziologia care începeau să facă noi conexiuni pe care le simțeam EXPLODÂND ca sutele de artificii într-un concert Jean Michel Jarre.

“Dacă îți asumi și îmbrățișezi întreaga responsabilitate pentru ceea ce urmează să primești, pentru luciditatea cuvintelor care vor reprezenta noua ta casă, pentru recunoștința față de acei atomi care au început deja să te modeleze pe un level of Being înalt, atunci te voi traspune într-o fascinantă paradigmă a gîndirii și într-o conștiință miraculoasă.”

Zapisul semnat de mintea mea subconștientă a fost pecetluit cu un sigiliu mov, în timp ce se auzea solo-ul de chitară din Purple Rain J

Astfel se revelează viața după NLP Practitioner…….

Știu că vă minunați și este un lucru bun să vă minunați pentru că asta înseamnă că vă întrebați cum ar fi ca respirația, atenția, fiziologia voastră să primească noi înțelesuri și dimensiuni, cum ar fi ca măștile vechii existențe care purtau odinioară nume precum frică, stres, anxietate, limitare, să cadă și să se năruie, cum ar fi să te poți situa mereu în Here & Now, prăbușind rezistența față de momentul prezent? Se poate, voi știți că știți că se poate să descoperi shinkansen și să călătorești eficient, rapid, imersat în zen , chiar dacă înainte ai umblat cu tuk tuk-ul în agitație, haos, transpirație, de simțeai că faci cu nerviiiiiii.

Se poate, și citind aceste rânduri vă gândiți câtă libertate v-ar aduce să enjoy yourselves – to find Joy in Your Selves, și asta înseamnă că poți să ai acele instrumente care converg spre îndeplinirea obiectivelor, spre obținerea rezultatelor atât de ușoooor.

Desigur că nu sunteți convinși… încă, pentru că nu v-ați pus acea întrebare care să vă facă să fiți convinși până la cer și înapoi. Dacă îmi permiteți, atunci v-o adresez eu: Când ar fi ACUM cel mai bun moment pentru a vă arunca în aer vechile convingeri limitatoare, emoțiile și gândurile negative, pentru a face loc unui catharsis și a facilita o alchimie specială compusă din cuvinte, acuitate senzorială, metafore, valori, integritate și lumină? The PRESENT is made perfect by YOU.

Vino la curs să vezi/auzi/simți CUM 😃

Curs Practician

*scris de Mădălina Pop, absolvent NLP Practician, viitor Master

Mulțumim, Mădălina! Și să ne revedem curând  la Hogwarts!

Până data viitoare, să fim bine!

_Q5B9289-min

Tagged as , ,Haide în comunitatea noastră!

Ține legătura cu noi și alătură-te celor care primesc newsletter-ul ”Leveraging NLP and the New Magic”. Teme de gândire, povești personale și ponturi NLP aplicabile imediat direct la tine în inbox.


Search