Camelia PăduraruCamelia Păduraru – Master Trainer NLPSunt Camelia Păduraru, fondatorul Crafting Minds, și din 2008 mă dedic deprinderii celor mai avansate științe, cunoștințe, metodologii și arte de a pune oamenii în contact cu puterea lor și a-i asista să obțină ce își doresc.

 

La doar 30 de ani ajungeam la cel mai înalt nivel de formare internațională în NLP. Sunt Master Trainer de NLP, Trainer de Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching, instructor de Kundalini Yoga și performance coach. Sunt aici să-ți pun la dispoziție tot ce știu mai bine, expertiza, pasiunea, dedicarea și pe mine însămi ca să înveți să poți tot ce nu poți și vrei să poți. Să-ți șlefuiești o viață care merită trăită.11ani de experiență

4000de ore de training livrat

6certificări internaționale

4niveluri de formare puse la dispoziție

Cum a început totul


DE CE?

Am fost dintotdeauna fascinată de universul minții umane. De ce fac oamenii ceea ce fac și de ce nu fac ceea ce nu fac? Cum se face că atât de mulți nu își văd calitățile? Cum se face că alții, oameni obișnuiți, realizează lucruri neobișnuite? De ce, pe de altă parte, e atâta suferință în lume și cum putem schimba asta?

 

Curiozitatea și dorința de a mă cunoaște m-au făcut ca la 15 ani să-i cer profesoarei mele de logică să mă învețe orice mă putea învăța atunci. Am început să studiez cu ea psihologie și filosofie în privat, timp în care, fără să știu, pășeam de fapt pe drumul dezvoltării personale. Am făcut o facultate de “Comunicare și Relații Publice”, un program de studiu intercultural în Turcia, un Master în “Management și Comunicare în Afaceri” și încă unul în “Jurnalism și Științele Comunicării”, toate din dorința de a descoperi cât mai mult și mai variat.

 

În 2008, întrebările vârstei, căutarea sensului și o simptomatologie de care mă țineam bine de 15 ani numită ulcer duodenal i-au făcut pe ai mei să mă pună într-un curs de Practician NLP alături de ei, la Cheile Grădiștei, sub îndrumarea primilor mei traineri, Diana și LJ Hunyady. Acela a fost punctul care a schimbat jocul pentru mine complet. Am plecat după 8 zile de curs nu numai cu toate paradigmele răsturnate și multe revelații, ci și cu o schimbare, una concretă, vizibilă, care continuă să se dezvăluie până astăzi. M-am vindecat de timiditate, de fobii, de teamă, de neîncredere. M-am apropiat de mine și pentru prima dată vedeam o direcție, un sens și obiective care chiar să mă încânte.

 

Am prins curaj să îmi iau viața în mâini și să mă avânt în afara a ce îmi era comod până atunci. Astfel, un șir de experiențe personale intense și asumate acum diferit m-a făcut să-mi dau seama că viața e mult mai mult decât un drum stabilit de societate: să plătești facturi și taxe, să ai relații de suprafață, să-ți distragi atenția cu plăceri trecătoare, să îndeplinești criterii de succes stabilite de ceilalți și să cauți inconștient să te potrivești la standarde care s-ar putea să nu aibă nicio legătură cu tine. Am înțeles cât este de important să te uiți sincer la tine, să-ți vezi condiționările, să scapi de ele, să te întrebi ce-ți dorești cu adevărat și să fii dispus să ieși din rând pentru a-ți construi lumea cu sens.

CUM?

Ca atare, am investit enorm pentru a-mi continua până la nivelul la care să pot da mai departe aceste cunoștințe și abilități. În 2012, am ajuns și la sursa informației primite, una dintre cele mai mari școli de NLP din lume, the Tad James Company, din SUA, Nevada, care obține rezultate de peste 30 de ani cu absolvenți de pe toate continentele. Mă simt privilegiată să-l fi avut ca mentor direct pe Tad James timp de 7 ani, un om deosebit despre care pot să afirm cu mâna pe inimă că a fost un geniu.

 

Tot atunci am fondat Crafting Minds, locul pe care îl numesc extensia mea profesională. Aici livrez modelul unic, concentrat și profund de autocunoaștere conceput de Dr. Tad James și personalizat de propriile mele experiențe, înțelegeri și formări acumulate în timp. Am livrat peste 4000 de ore de training intensiv, zeci de sesiuni individiduale, mi-au trecut pragurile cursurilor sute de persoane. Mi-am petrecut verile în SUA facilitând procese de schimbare alături de Tad James Co, muncind și învățând continuu.

 

Din octombrie 2016, drumul m-a condus în India, unde m-am pregătit ca Instructor de Kundalini Yoga, alături de Golden Bridge New York, iar în 2017, am început o serie de formări în filosofie antică hawaiiană în Guatemala. Am învățat și academic și non-academic, și formal și informal, în 10 state, pe 5 continente.

 

Acum, integrând toate acestea, facilitez experiențe revelatoare de învățare și transformare personală, profesională, umană. Predau despre limbaj conștient, gândire multilaterală, trăire asumată, libertate emoțională și flexibilitate de comportament pentru a te susține să devii cine vrei să fii, într-un mod care servește binele mai înalt al tuturor. Îți ofer abilitățile cu care să faci un salt la următorul nivel, de oriunde te-ai afla acum. Te însoțesc pe drumul către tine.

PENTRU CĂ

Visul meu este să trăiesc într-o lume în care toate formele de viață să prospere și să crească.

 

Cred că lumea ar fi un loc mai bun dacă oamenii s-ar cunoaște mai bine, s-ar accepta cu bune și cu rele, în contact cu umanitatea din ei. Dacă și-ar urma curiozitatea, și-ar permite să greșească și să învețe despre ei din orice experiență.

 

Unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au spus vreodată este că orice ating, nu mai poate fi dez-atins.

 

Iubesc să produc aha-uri și să văd oamenii cum se transformă de la segment la segment de curs sub ochii mei. Mă inspiră performanța, cunoașterea și ce poți deveni după ce ai aflat un lucru nou. Și nu mă pot opri… din învățat, trăit, explorat, aflat.

 

Am îndrumat cu succes oameni:

– să-și îndeplinească dorințe precum locuința sufletului lor, relația sufletului lor, să pună pe picioare sau să crească business-uri, să aibă copii sau să facă salturi semnificative în caieră;

– să regleze relații;

– să elibereze poveri adunate de-a lungul timpului din trecut și stocate ca furie, tristețe, frică, anxietate, vinovăție, rușine, tipare limitative, chiar abuzuri – să-și ia puterea înapoi și să trăiască liberi emoțional;

– să-și transforme relația cu banii, să-și găsească locul, misiunea și împlinirea în plan profesional;

– să-și optimizeze nivelurile de energie, să vindece simptomatologii, să își echilibreze starea de sănătate;

– să pornească sau să crească profesii de coach, consilieri pentru dezvoltare personală, traineri, mentori sau consultanți;

– să se conecteze la dimensiunea magică a vieții, să se apropie de ei, să trăiască altfel.

 

Zona mea de excelență e în experiențele de formare și autocunoaștere de grup. Dacă simți că pot să îți fiu ghid pe drumul tău, scrie-mi.

 • Testimonial

  ”Din primul moment, Camelia s-a dovedit persoana cea mai potrivita căreia să-i acord încrederea. Personalitatea sa caldă și rapport-ul cu participanții au fost excelente. Camelia a demonstrat cunoștinte aprofundate ale tehnicilor NLP. A putut comunica eficient și aplicat cu fiecare dintre noi și a dat dovadă de numeroase calități personale și profesionale deosebite. A făcut ca subiectele NLP să “sară” pur și simplu de pe foaie direct în mintea mea, demonstrând o asemenea concentrare și hotărâre pe parcursul predării, încât i-am absorbit fascinat fiecare cuvant. Este un trainer excepțional și sunt sigur că oricine va participa la cursurile ei va avea parte de beneficii extraordinare și succes deplin.”

  Claudiu Albină, antreprenor

 • Testimonial

  “Devotamentul cu care Camelia se dedică fiecărui training este pur și simplu fenomenal, de unde și rezultatele excepționale pe care le obtin cursanții săi. În afara sălii de training, este o persoana caldă, amuzantă și plină de bună dispoziție, mereu în căutare de noi lucruri pe care să le învețe și noi locuri pe care să le descopere, șlefuindu-și mereu mintea, sufletul și relațiile inter-personale.”

  Adina Iacob, specialist comunicare, Opera Comică pentru Copii

 • Testimonial

  “Mi-a plăcut foarte mult trainer-ul – prestanța, căldura, sprijinul său, faptul că ni s-a dăruit nu doar fără rest, ci ca și cum și-ar fi luat în avans resurse din viitor ca să le folosească acum și aici pentru sporirea noastră.”

  Adrian Munteanu, NLP Trainer

 • Testimonial

  ”Profesionalismul trainerului a făcut ca acest curs să mă modeleze și să-mi schimb radical tot ce știam până atunci despre Coaching și NLP. Mulțumesc, Cami, ești modelul meu de FEMEIE ÎN COACHING!”

  Ani Boeru, consultant business


Experiențe memorabile de învățare și transformareUrmătoarele cursuri

Trainer Camelia PăduraruCompetențe pe care le vei dobândi alături de mine:

Gândire critică

Folosirea conștientă a limbajului

Inteligență emoțională

Inteligență relațională și limite sănătoase

Antreprenoriat

Vânzări

Leadership

Public speaking

Sisteme de valori și evoluția conștienței umane

Health & Wellness

Energy work

Hipnoterapie

Business și life coaching


De ce să alegi Crafting Minds?Îmi măsor rezultatele prin rezultatele tale


Sunt mulți traineri fantastici la care te uiți cu admirație contemplând cât de mult ți-ar plăcea să ai și tu măcar un pic din abilitățile lor. Angajamentul meu este să ofer și să te învăț tot ce știu pentru a pleca din cursurile mele văzând, simțind și știind cât de bun ești TU.


Obții un set complex de instrumente și soluții


Îți ofer informație concentrată și procese din arii conexe pentru care ai avea altfel nevoie de mult mai mult timp pentru a le învăța separat, din locuri diferite,  și a le corela corect pentru a obține rezultate practice cu ele. NLP, Time Line Therapy, Hipnoza și Coaching-ul sunt fiecare puternice în sine. Puse împreună, îți oferă probabil cel mai eficient model de transformare umană disponibil în prezent.


Abordare profundă și cuprinzătoare


Sunt modele de cursuri care se concentrează pe teorie, altele pe practică, unele pe a fi, altele pe a face. E mult prea puțin înțeles faptul că pentru a avea, e nevoie să faci, iar pentru a face, e nevoie să fii. Toate împreună, nu una în detrimentul celeilalte. Ce primești aici este o integrare echilibrată: îți cunoști mintea, emoțiile și cum să lucrezi cu ele pentru a îmbunătăți rezultatele pe care le ai în business, relații, sănătate sau condiție fizică.

Scrie-mi întrebările tale


  Certificări pe care le ofer în cadrul cursurilor intensive:

  Master Practician NLP, Time Line Therapy™, Hipnoterapie, Metahealth™ și Coaching certificate Tad James Company USA:

  Ține legătura cu noi!

  Afli din timp despre evenimente și primești o dată la 2 săptămâni o listă de goodies.


  Search