Curs PRACTICIAN NLP, TLT™, HIPNOZĂ ȘI COACHING


Bună! Sunt Camelia Păduraru,
trainerul tău de NLP!


Sunt aici să te ghidez să-ți rafinezi comunicarea, să-ți dezvolți reziliența și

să prosperi în toate formele care contează pentru tine!


Programarea Neuro-Lingvistică

(NLP – Neuro Linguistic Programming)


Bill Clinton, Tony Blair, J.K. Rowlilng, Tiger Woods, Barack Obama, Richard Branson, Bill Gates, Lily Allen, Oprah Winfrey, Tony Robbins și Jimmy Carr sunt doar unii dintre oamenii de succes care folosesc sau au folosit NLP pentru dezvoltarea lor personală, relațională, profesională.

 

NLP este o tehnologie pragmatică ce îți oferă capacitatea de a produce rezultatele dorite, permițându-ți astfel să ai control asupra a cum arată prezentul și viitorul tău.

 

Tehnicile învățate te asistă să transformi, să îmbogățești sau să elimini comportamente pentru a te servi mai bine și îți oferă “luxul” de a-ți alege starea fizică, mentală și emoțională în care să fii.

 

NLP-ul te ajută să afli despre tine, să te cunoști și să-ți conștientizezi tiparele. Te asistă să-ți crești calitatea vieții pentru că schimbă paradigma punctelor critice: întâmplările cu impact emoțional negativ devin puncte de creștere, defectele atu-uri, iar temerile aliați.

Focus | Comunicare | Condiție fizică
Relații bune | Energie nouă

Preiei controlul și primești unelte concrete pentru a putea schimba ceea ce nu funcționează.DEZVOLTARE PERSONALĂ

Descoperă de ce anumite situații par să se repete în viața ta și cum să oprești tiparele nocive;

 

Cum să îți deblochezi potențialul prin reducerea stress-ului și eliminarea frânelor interioare;

 

Ce se află în spatele a ce trăiești și cum te simți în fiecare zi;

 

Cum îți poți gestiona mai bine timpul, energia și resursele;

 

Cum să schimbi comportamente, reacții nedorite, obiceiuri nocive și stări emoționale.


RELAȚII CONȘTIENTE

Descoperă de ce nu reușești să te faci înțeles și cum să ajungi mai ușor la oameni;

 

Construiește relații sănătoase și cu adevărat împlinitoare;

 

Învață cum să împaci nevoile și dorințele celuilalt cu ale tale;

 

Rezolvă conflicte, exprimă înțelept ce gândești și negociază limite;

 

Înțelege puterea cuvintelor, ca să nu le mai folosești la întâmplare, ci conștient, pentru creștere în cuplu, parenting, leadership, management, vânzări sau negocieri.


EVOLUȚIE PROFESIONALĂ

Află în ce constă arta de a avea succes a liderilor de talie mondială precum Tony Robbins, Oprah Winfrey, Barack Obama sau Richard Branson;

 

Rezolvă amânarea o dată pentru totdeauna;

 

Află cum funcționează mintea și cum s-o antrenezi pentru rezultate mai bune;

 

Șlefuiește arta de a influența pozitiv și cu integritate;

 

Descoperă strategii câștigătoare pentru a atinge obiective mai ușor, a învinge stragnarea și a face saltul la următorul nivel.

Curs Practician NLP, TLT™, Hipnoză și Coaching

Locul unde înveți să poți tot ce nu poți. Și vrei să poți.


Suntem o școală a minții si a excelenței. Ne inspiră performanța. Explorăm ce face ca lucruri aparent imposibile să devină posibile. Dacă ești unul dintre noi, te invităm să ni te alături! Suntem aici să-ți ghidăm drumul către cel mai bun TU! Prin experiențe intense și revelatoare de training și coaching.

 

Începând din 2012, oferim modelul nealterat de transformare umană al Școlii Tad James Co din SUA, Nevada, care de peste 35 de ani ghidează oameni de pe toate continentele să-și expandeze gândirea și posibilitățile. Pe baza unui set dovedit de metode ce include procesele NLP, Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching, vei deprinde abilități vitale pentru a gestiona cu succes încercările tot mai complexe pe care ni le pune în față secolul XXI și a prospera indiferent de circumstanțe.


Mesaj pentru viitorii absolvențiLa doar 30 de ani ajungeam la cel mai înalt nivel de formare internațională în NLP. Sunt Master Trainer de NLP, Trainer de Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching, instructor de Kundalini Yoga, inițiat în magie antică hawaiiană și performance coach. Sunt aici să-ți pun la dispoziție tot ce știu mai bine, expertiza, pasiunea, dedicarea și pe mine însămi ca să înveți să poți tot ce nu poți și vrei să poți. Să-ți șlefuiești o viață care merită trăită.


Ce vei învăța, dobândi, afla la Cursul Practician NLP


Această experiență îți oferă timpul, spațiul și instrumentele cu care să te gândești la aspecte la care poate nu te-ai mai gândit de mult, sau poate chiar niciodată, într-un mod revelator și cu siguranță diferit față de cum ai face-o în mod uzual. Creează intensitate emoțională în timp ce descoperi:


Cum funcționează creierul – abilitatea de a te înțelege mai bine pe tine și pe ceilalți;

Arta comunicării – cum să transmiți ceea ce vrei și să nu mai creezi neînțelegeri;

Creativitate – cheia gândirii laterale și a ieșirii din tipare;

Focus și claritate – cum să te concentrezi în epoca distragerii continue;

Gândire critică – cum să pui întrebările bune pentru a nu fi influențat fără voia ta;

Educație – cum îți crești puterea de a învăța și a gestiona informația;

Leadership – instrumente pentru un management bun al echipelor;

Inteligență emoțională – cum să gestionezi înțelept stările tale emoționale și ale celorlalți;

Conștiență relațională – cum să rezolvi conflicte, probleme și să ai relații sănătoase;

Coaching – instrumente transferabile în orice domeniu cu care să-ți ghidezi clienții spre rezultate excelente;

Legătura minte – corp – cum anume mintea influențează corpul și cum să folosești asta concret;

Unelte concrete de schimbare – Dacă ai frici, fobii, anxietate sau o problemă cu care te confrunți și nu i-ai găsit soluția, vei avea ocazia să o rezolvi chiar în timpul cursului.

4 Certificări, 8 Zile Intensive, O Experiență Revelatoare!


ACTIVEAZĂ EXCELENȚA

Ai citit multe cărți, broșuri, materiale online. Ai văzut că poți face îmbunătățiri, ai încercat însă ai ajuns la același rezultat. Te întrebi “De ce?”. Îndrăznim să îți dăm un răspuns avizat:

 

Pentru că studiul fără un trainer foarte bine pregătit în domeniu, fără îndrumare, fără instrumente clare, revelatoare, fără practică, rămâne doar un set de informații goale, cu prea puțin impact.

SCHIMBAREA DIN CELE 8 ZILE

În acest curs intensiv, timp de 8 zile consecutive, deconectat de mediul tău cotidian, intri într-o lume în care vei trăi și vei gândi altfel. Creativ, independent și asumat. Faci de fapt mult mai mult decât un curs – o incursiune în universul tău și al minții care continuă după cele 8 zile. Te conectezi la o energie nouă și primești instrumente de ultimă generație cu care să te transformi pe tine și să îi poți ajuta și pe alții să facă.

 

E o experiență complexă care vei avea revelații prețioase despre tine și vei schimba definitiv modul în care comunici, cât de bine îi înțelegi pe ceilalți, nivelul de venit, relația de cuplu, profitabilitatea, obiceiurile alimentare sau condiția fizică. Ai multe puncte oarbe care, odată aduse în lumină, pot fi schimbate vizibil și durabil în direcția dorită.


Vrei să vezi toată prezentarea cursului?


DESCARCĂ BROȘURA DE PREZENTARE


Certificări internaționale obținute în urma cursului

Practician NLP, Time Line Therapy™, Hipnoterapie și Coaching acreditate de:

Abilitățile viitorului practician NLP

C. G. Jung – “Pâna când nu îți faci subconștientul conștient, îti va ghida viața și vei numi asta destin.”

Îndrăznește să-l cunoști! S-ar putea să-ți îndeplinească cele mai neașteptate vise.


Începem cu

Super puterile NLP-ului

Acuitate senzorială – starea de prezență

Rapport – arta conectării

Sisteme de reprezentare – cele 5 simțuri

Meta Model – arta de a pune întrebările bune

Tipare lingvistice

Continuăm cu

Ierarhia ideilor

Submodalități – lucrează cu propriul creier

Strategii – algoritmi subconștienți

Ancorare – reflex condiționat

Metafore și reformulări

Obiective SMART

Finalizăm cu

Integrarea părților – rezolvă conflictele interioare

Time Line Therapy©

Coaching

NLP-ul în vânzări și afaceri

Modelul terapiei de familie

Hipnoză


Beneficiile absolvențilorAi acces în comunitatea absolvenților

Lucrezi cu oameni cu pasiune, cunoaștere și experiență în domenii diverse, care livrează la cele mai înalte standarde și împărtășesc din practica proprie.Intri în Graduate Coordinator Program

Primești susținere înainte, în timpul și după curs. Aplicăm procesele predate in tot ce facem și te putem ghida cu toata încrederea să obții rezultate.Asiști cursul absolvit la cerere

Pentru că informațiile din acest curs sunt consistente și produc conexiuni diferite în timp, poți participa oricând, gratuit, ca student sau ca asistent pentru alți viitori practicieni.


 • Testimonial

  „Am găsit ce căutam și totodată am găsit ce nu căutam, totul la un nivel de excelență. Experiența este despre a-ți deschide posibilitățile ca resursă nelimitată ce se regăsește în tine și cu tine. Esența este să FII ACUM ca și cum ai fi fost în trecut și mai cu seamă cum va fi să fi fost în viitor. Cum ar fi să vezi, să simți, să gândești că „Sky is the limit?” 🤔

  Tu, Camelia Păduraru, m-ai condus la acest adevăr și îți mulțumesc pentru implicare, atenția la detalii, CONȚINUT dincolo de curs, armonizarea informației cu „real world”.”

  Irina Mușat, Regional Head of Sales @Raiffeisen Leasing Romania

 • Testimonial

  „Ceea ce a creat Camelia este mai mult decât un model de excelență si integritate, este o experiență  bine gândită și structurată în așa fel încât să aducă un nivel profund de transformare. Cu un mix foarte echilibrat între blândețe si fermitate, Camelia este, pe lângă un mentor fantastic, și un exemplu de modelat. Mulțumesc, Cami, for being a lighthouse when I needed the most!❤️”

  Delia Vatamanu, Trainer & Coach @Do You Mind

 • Testimonial

  „A fost mai mult decat un curs, a fost o călătorie complexă de-a lungul căreia am descoperit cine sunt, ce am de oferit și cum o pot face în cel mai bun mod. Cunoștințele și instrumentele pe care le-am dobândit de-a lungul acestei experiențe m-au ajutat să aduc instant schimbări extraordinare atât în viața personală cât și în business. Una dintre cele mai bune investiții pe care le-am făcut.”

  Alexandra Constantin, Brand Manager @PepsiCo

 • Testimonial

  “Cea mai bună experiență de învățare non-academică ever. Real, aplicat, cu ecouri în toate aspectele vieții. Aș repeta alegerea făcută oricând. Cel mai mult mi-au plăcut TLT, fixarea obiectivelor în viitor, decizii limitatoare, hipnoză și inducție dublă. Probabil tot, dar astea ies în evidență.”

  Horia Ungureanu, Arhitect

 • Testimonial

  “M-am simțit într-o altă dimensiune pe parcursul celor 9 zile petrecute alături de tine și de grupa noastră. A fost o experiență intensă, revelatoare, nu am cuvinte să exprim cât de încântată și entuziasmată am fost de toate descoperirile, cât de multe «AHA (uri) !… » și învățăminte am luat și mi-am conștientizat și îți multumesc mult pentru tot! Mă bucur că am fost concentrată cu acest obiectiv și că am ajuns exact când trebuia și la trainerul cel mai potrivit.”

  Alina Mișu, Training Designer

Investiția ta


Valoarea pe care o pui în ceea ce vei deveni.
Individual

Pachet pre-studiu - materiale audio și bibliografie

4 certificări recunoscute internațional: NLP, Time Line Therapy© , Hipnoză și Business&Life Coaching.

9 zile (64 de ore) de curs intensiv

Coffee Break-uri pe parcursul celor 8 zile

Acces în comunitatea absolvenților

REZERVĂ ACUM 1855 EURCu însoțitor

Pachet pre-studiu - materiale audio și bibliografie

4 certificări recunoscute internațional: NLP, Time Line Therapy© , Hipnoză și Business&Life Coaching.

9 zile (64 de ore) de curs intensiv

Coffee Break-uri pe parcursul celor 8 zile

Acces în comunitatea absolvenților


*Dacă mai vii cu cineva, beneficiați fiecare de același pachet la acest preț preferențial.

REZERVĂ ACUM 1555EURPremium

Practician - 9 zile (64 de ore) de curs intensiv (1855 EUR)

Master Practician - 16 zile (128 de ore) de curs intensiv (2550 EUR)

Pachet pre-studiu - materiale audio și bibliografie

4 certificări recunoscute internațional: NLP, Time Line Therapy© , Hipnoză și Business&Life Coaching.

Coffee Break-uri pe parcursul celor 25 de zile

Acces în comunitatea absolvenților

REZERVĂ ACUM 3855EUR

Poate ești tentat să…


CREZI CĂ DEJA ȘTII TOT CE AI NEVOIE

Poate ai citit, poate ai auzit oameni vorbind despre asta. Poate ai fost la cursuri sau ești pur și simplu autodidact. Însă a avea acces în spatele cortinei pentru a înțelege nuanțele subtile face toata diferența de perspectivă exterioară parțială.


SPUI CĂ NU AI TIMP

Tocmai de aceea trebuie să fii aici. Când nu ai timp, nu trăiești și nu tu ești în controlul vieții tale. Fă efortul de a-ți elibera programul o săptămână și-ți va aduce înzecit printr-o cu totul altă relație cu timpul, focus și discernământ între ceea ce contează în mod real și ce nu.

CREZI CĂ NU AI BANI

Ai. În plus, gândește-te la cea mai mare problemă a ta. De când o ai? Cât ai pierdut din cauza ei până acum? Cât te va costa să continui să o ai încă 3 luni de zile? 6 luni? Un an? 5 ani? Înțelegi ideea. Și nu e despre rezolvarea ei, ci despre acel ceva care să-ți servească în fața oricărei alte provocări.


Este viața ta, puterea de-a trăi liber și-o mulțime de alte lucruri absolut ne-negociabile.

Consultă-ți calendarul și organizează-l pentru a ajunge la următorul curs de PRACTICIAN NLP, TLT™, HIPNOZĂ ȘI COACHING


Află când este următorul curs!

Contactează-ne!

Vezi ce urmează după Practician


Master Practician. Alt nivel de excelență!


Află mai multe

Vrei mai multe motive ca să iei decizia?Lucrezi în domenii ce țin de schimbare și vrei rezultate mai bune


Dacă ești terapeut, antrenor sau trainer, coach, consultant în diverse domenii, de la financiar până la nutriție și sport, mediator, lucrezi cu clienți și vrei abilități mai bune de comunicare, persuasiune, negociere, vei primi instrumente clare pentru a oferi și mai multă valoare clienților tăi și implicit pentru a-ți putea crește tarifele.

Ai propria afacere sau te gândești să pornești una


Vrei să pornești pe drumul antreprenoriatului sau ești de mult pe el și te confrunți cu frică, nesiguranță, temeri. Știi ce trebuie să faci ca lucrurile să evolueze în direcția bună însă nu ai încredere, exercițiu, putere. Le vei găsi în cursul de PRACTICIAN NLP, TLT™, HIPNOZĂ ȘI COACHING.

Vrei o viață mai bună, relații sănătoase, evoluție profesională


Vrei să fii un părinte mai bun, un partener mai implicat, vrei o relație durabilă, vrei să poți comunica mai bine cu părinții, colegii, prietenii, vrei să renunți la obiceiuri nesănătoase, să ai mai multă încredere în tine, vrei o SCHIMBARE, vrei un reset! Le vei avea pe parcursul celor 8 zile și vor rămâne cu tine.

Predicția mea este că a te alătura acestui curs va fi decizia la care te vei uita în urmă ca la cea care ți-a schimbat cursul vieții.

Scrie-mi întrebările tale


  Poate te întrebi…


  Cum este acest curs diferit?

  Prin faptul că primești metode testate, rafinate și dovedite într-o abordare proaspată care se aplică în orice arie a vietii. Fie că ești preocupat de business, relații, sănătate sau evoluție personală, vei deprinde abilități practice, simple și ușor de aplicat imediat. Ca atunci când descarci o serie de aplicații noi pe smartphone și deodată îl poți utiliza pentru o mulțime de lucruri în plus.

  • Nu este o pastilă de motivație pe care o iei astăzi și apoi își pierde efectul;
  • Nu este o teorie interesantă, dar pe care nu o folosești niciodată;
  • Nu este nici despre exerciții și jocuri;
  • Nu este entertainment care te face să te simți bine doar pe moment;

   

  Dimpotrivă

   

  • Te va provoca;
  • Te va intriga si poate pe alocuri, contraria;
  • Îți va intinde limitele zonei mentale și emoționale de confort;
  • Va fi un exercițiu de sinceritate în care vei fi provocat să te uiți la tine altfel, să faci lucruri în moduri ce pot părea contraintuitive, dar care dovedesc de peste 30 de ani că funcționează;
  • Îți va oferi experiența unui proces de învățare diferit poate de tot ceea ce ai experimentat până acum, care implică atât mintea conștientă, cât și mintea subconștientă;
  • Îți va revela aspecte care, o dată ce au fost aflate, nu mai pot fi dez-aflate;
  • Vei avea acces la o abordare atat practică, bine ancorată în realitate, cât și intuitivă, creativă, imaginativă.Vei rămâne cu un un mod de gândire care va face lucrurile să se întâmple diferit pentru tine, indiferent că vorbim de carieră, afacere, sănătate sau relații.

  Doar acordă-ti o vacanță altfel, alege să intri în joc și lasă lucururile să se întâmple! De restul ne ocupăm noi!

  De ce aș alege Crafting Minds?

  • Pentru că te ‘virusează’. Cu motivație, curiozitate, poftă de viață și dorința de a trăi cel mai bun tu care poți să fii.
  • Pentru că te vei trainui cu Cami. Și Cami deschide minți, atinge suflete și dărâmă preconcepții elegant. Are NLP-ul cu ea peste tot și vei putea învăța enorm doar observând-o cum face ceea ce face.
  • Îmbină excelent realitatea pragmatică presupusă de conducerea unei afaceri, performanță și rezultate concrete, cu realitatea nevăzută a sufletului, a minții, a corpului și a spiritului. Îți arată cum să te conectezi și să lucrezi la toate aspectele a cine ești tu cu adevărat – pentru a (re)căpăta imaginea de ansamblu și a trăi viața pe care ți-o dorești.
  • Pentru ca ne pasă de tine, de rezultatele tale, de umanitatea din fiecare, de a face lumea un loc în care oamenii să prospere și să crească.
  • Pentru că primești cel mai consistent model de evoluție personală disponibil în prezent în România, livrat în cel mai clar și simplu mod cu putință.
  • Pentru că ai 4 certificari într-o singură săptămână de curs intensiv, cu investiția pe care altfel ai face-o doar pentru una dintre ele: NLP, Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching.
  • Rezultatele durează în timp și sunt dovedite de toti foștii clienți Crafting Minds și de practica Dr. Tad James, creatorul acestui model de evoluție personală. Investești o dată și beneficiezi pentru tot restul vieții.
  • Formatul este intensiv, rapid, eficient și economisește timp – în loc să-ti schimbi agenda pe luni de zile, îți aloci doar o saptămână condensată și beneficiile vor continua să înfloreasca nelimitat.
  • Pentru că pe lângă experiența unei transformări personale puternice, primești practic o profesie nouă în portofoliu: business & life coach recunoscut și acreditat la standarde internaționale de ABNLP, ABH și ITLTA care depășesc standardele ICF.
  • Pentru că intri în comunitatea Crafting Minds. Asta înseamnă că primești susținere înainte, în timpul și după curs. În plus, orice nivel de formare ai urma, îl poți relua oricand, gratuit.
  • Lucrezi cu oameni pasionați, cu experiență în domenii diverse, care livrează la cele mai înalte standarde și împărtășesc din practica proprie. Aplicăm procesele predate în tot ce facem și te putem ghida cu toata încrederea să obții rezultate.

  Cât durează efectul?

  •  O viață întreagă. Desigur, ține de tine să aprofundezi, să rămâi conștient și asumat în procesul creșterii tale, însă cel mai des auzim că dacă în general efectele după un curs se diluează după ce se termină, când pleci de aici se amplifică.
  •  Schimbarea de optică și modul în care îți cureți lentilele e acolo și rămâne cu tine.
  •  Din categoria acelor tipuri de experiențe în care ceea ce e aflat, nu mai poate fi dez-aflat, ceea ce a fost văzut, nu mai poate fi dez-văzut.

  Cum este posibil să primesc 4 certificări în 8 zile de curs intensiv?

  Pe parcursul celor 8 zile intensive de teorie și practică (cu sesiuni desfășurate între orele 10.00-12.00, 13.00-20.00), vei fi implicat într-un program de învățare complex, ce include predare, demonstrații precise, susținere și coaching din partea asistenților certificați pe aspecte specifice, sesiuni de întrebări și răspunsuri, grupuri de practică a metodelor și tehnicilor, precum și exerciții care vor asigura fixarea abilităților;

  •  Pentru că formatul este genial, iar procesul de învățare este diferit de tot ce probabil ai experimentat până acum.
  •  Metoda de predare inductivă și tehnicile specifice NLP-ului pe care le utilizăm atunci când livrăm materialul permit ca informația să se așeze atât la nivel conștient, cât și subconștient și să-ți devină ca o a doua natură.
  •  În plus, înainte de începerea cursului, vei parcurge un program de pre-studiu inclus în program, format din materiale audio și e-book-uri.
  •  Evaluarea și certificarea internațională ca Practician NLP, Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching vor consta într-un test din materia studiată și realizarea cu succes a exercițiilor practice.


  Poate chiar oricine să învețe NLP, dacă n-am niciun pic de pregătire?

  Convingerea noastră este că oricine are potențialul de a realiza orice își propune, singurul lucru care poate lipsi este accesul la resurse.

  •  Informația are sens atât dacă vii dintr-un domeniu înrudit, cât și dacă ești complet nou și acesta este primul tau contact cu ceea ce înseamnă lucrul cu universul minții umane.
  •  Diferența o face nivelul de implicare și asumare, nu experiențele trecute. Iar noi ne asumăm responsabilitatea să livrăm astfel încât oricine urmează programul să fie certificabil.
  •  Ține și de tine să continui sa practici însă. Noi te învățăm știința, tu dezvolți arta din jurul ei dupa ce o stăpânești.

  Voi putea să practic meseria de Coach după acest curs?

  •  Da. Vei primi tot ce ai nevoie pentru a ști cum să-ți califici clienții și cum să-i ghidezi de la prima interacțiune, până la faza în care obțin rezultatele.
  •  Va ține de tine să te promovezi și să îți aduci clienți, dar vei ști cum să te vinzi și cum să distingi între clienții cu care poți lucra și cei cu care nu.

  Si o vei face cu incredere.

  Și dacă nu vreau să fiu coach?

  Majoritatea oamenilor care fac acest curs îl fac pentru ei. Sunt multe domenii în care nu se face coaching formal și în care cunoștințele și practicile de coaching se pot dovedi de un real folos atunci când:

  •  ai nevoie depășești tu situatii dificile;
  •  ai nevoie sa pui sau sa primești o întrebare bună;
  •  vrei să știi ce să spui celorlalți atunci când au o problemă;
  •  vrei sa te asiguri că îi susții pe ceilalti în mod real, mai curând decât să pici în capcana majorității, aceea de a da sfaturi și a presupune ca întelegi fără să întrebi;
  •  vrei sa eviți neînțelegerile cauzate de presupuneri greșite;
  •  vrei să ajuți oamenii din jurul tău să crească, fie că sunt colegi, angajați, membri ai familiei sau prieteni;

  Posibilitatea de a face o carieră în coaching după acest curs este doar o oportunitate colaterală unei transformări de sine.


  Ține legătura cu noi!

  Afli din timp despre evenimente și primești o dată la 2 săptămâni o listă de goodies.


  Search