Crafting your Life


Bună! Sunt Camelia Păduraru,

șlefuitor de minți și Master Trainer de NLP.


Sunt aici să-ți arăt ce e posibil când răstorni preconcepții și folosești instrumente SMART.


Take the right action!


Trăiești în stress, te străduiești să le faci pe toate, poate chiar îți iese, dar ceva parcă lipsește. Te uiți în jur și lucrurile sunt relativ ok, dar repeți aceleași rutine și parcă e loc de mai mult. Vrei și ALTCEVA, dar încă nu știi foarte bine ce.

 

Sau poate ai dorințe și obiective, faci pași către ele și pierzi din elan, nu-ți mai găsești motivația și le tărăgănezi. Devine frustrant și îți vine să renunți.

 

E poate pentru că ai pierdut legătura cu propriile obiective și nevoi, alergi să faci TOT ce trebuie, dar prea puțin din ce vrei. Sau a intervenit nevoia de schimbare, poate nu ești conștient de ea, te lupți cu inerția și te consumi în tăcere.

 

Vino să-ți descoperi adevăratele obiective, să obții claritate și instrumente cu care să le atingi mai ușor, mai repede și mai bine!

2 ZILE INTENSIVE , o experiență revelatoare, o schimbare vizibilă


Cu siguranță ai avut obiective pe care ți le-ai propus și le-ai atins. Ai avut și obiective pe care ți le-ai propus și nu le-ai atins. Deci întrebarea nu e dacă poți să atingi obiective. Știi că poți. Întrebarea e cum se face că unele obiective se îndeplinesc și altele nu.

 

Fie că vrei să spargi un plafon în business și să îl duci la următorul nivel, să schimbi ceva în carieră, să ajungi la condiția fizică ideală, să ai o relație cu adevărat împlinitoare, să cultivi noi calități, să pleci în Honolulu sau la Polul Nord, să deprinzi noi competențe sau să trezești cel mai bun tu care poți fi, acest curs te învață cum să poți tot ce nu poți. Și vrei să poți.


Ce vei învăța, dobândi, afla.

Ricky Gervais – “Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată a fost că nici ceilalți nu știu ce fac.”


Cum să acționezi în circumstanțe incerte;

De ce mai mult efort nu aduce neapărat mai multe rezultate;

De ce ne sabotăm și ce se întâmplă când ne pierdem elanul;

Ce face cu adevărat diferența între a îndeplini și a nu îndeplini un obiectiv;

Care îți sunt VALORILE și cum contribuie ele la îndeplinirea obiectivelor;

Cum să te racordezi la partea din tine care îți manifestă dorințele;

Ce ți-ai rezervat inconștient pentru viitor și cum te asiguri că e despre ceea ce vrei;

Cum sa eliberezi emoțiile negative care se acumulează cu trecerea timpului și stau în calea viselor tale precum FURIE, FRUSTRARE, TRISTEȚE, FRICĂ, VINOVĂȚIE;

Cum să schimbi programele minții care te țin pe loc precum: “nu e adecvat”, “nu sunt îndeajuns”, “nu fac destul”, “banii nu se fac ușor”, “nu poți avea o relație ca lumea”, “nu poți să le ai pe toate”;

Si ce-ar fi dacă ai alege să trăiești cel mai înalt destin, să-ți faci timp și loc pentru o viață care merită trăită și un joc care merită jucat?


A atinge un obiectiv este un act de creație. Vino să-i descoperi mecanica!


ÎNSCRIE-TE!


Despre workshop


Formatul cursului este marcă înregistrată Dr. Tad & Adriana James și mii de oameni din toată lumea au beneficiat de el pentru a-și transforma viețile. Cu un set de tehnici care include procese NLP, Time Line Therapy™, Creating your Future™ și Coaching pe care le predăm la cursurile intensive de NLP Practitioner și Master, vei fi minunat de rapiditatea cu care poți face schimbări în viața ta și de noile posibilități deschise.

 

Te învață practic CUM să îți transformi dorințele în realitate printr-un proces simplu și ușor de replicat.

Alocă-ți două zile doar pentru tine


Vor fi două zile intense în care te vei concentra pe tine, vei avea revelații importante despre cum se întâmplă lucrurile în viața ta, vei înțelege factorii subtili din spatele realizării obiectivelor și vei lucra cu ei practic ca îndeplinirea obiectivelor să vină la fel de natural cum poate e acum neîndeplinirea lor.

 

Vei descoperi cum schimbări mici la nivel de IDENTITATE produc schimbări mari la nivel de REZULTATE.


Cum este acest curs diferit?

de alte experiențe de transformare personală?


Ce nu este

Nu este o pastilă de motivație pe care o iei la curs și apoi își pierde efectul;

Nu este o teorie interesantă pe care nu știi să o folosești;

Nu este nici despre exerciții si jocuri;

Nu este entertainment care te face să te simți bine pe moment dar te lasă întrebându-te cu ce am rămas de aici.

Dimpotrivă

Te va provoca;

Te va intriga și poate pe alocuri, contraria;

Te va pune pe gânduri;

Îți va întinde limitele zonei mentale de confort;

Va fi un exercițiu de sinceritate în care vei fi invitat să te uiți la tine altfel, să faci lucruri în moduri ce pot părea contraintuitive, dar care au dovedit că funcționează;

Îți va oferi experiența unui proces de învățare diferit poate de tot ceea ce ai experimentat până acum, care implică atât mintea conștientă, cât și mintea subconștientă;

Și, mai ales:

Vei avea acces la o abordare atât practică, bine ancorată în realitate, cât ți intuitivă, creativă, imaginativă;

Vei rămâne cu un proces pe care să îl poți relua oricând pentru rezultate în carieră, afacere, sănătate sau relații;

Iar dacă ești pregătit pentru următorul pas, vei afla cum te poți antrena la NIVELURILE URMĂTOARE DE FORMARE pentru a face un salt calitativ în toate ariile vieții.

Testimoniale“O experiență puternică, pozitivă, eliberatoare. M-am redescoperit pe mine, mi-am redescoperit forțele pe care am avut impresia că le-am pierdut pe undeva pe drum.“

-Cristina Dincă


“EMPOWERING! Este un cuvânt prea mic!
Cel mai mult mi-au plăcut asumarea puterii personale. Importanța deciziei luate fără a ști “cum” o să se îndeplinească.”

– Andra Pleștiu, economist bancar


“Mi-a plăcut mult că a fost un 1-1 între trainer și trainee. Nu s-a simțit că eram 12 oameni în sală. Cu procesul de Time Line Therapy am găsit în sfârșit tool-ul pentru a-mi curăța rănile psihice. Pe cele fizice suntem educați să le curățăm, pe cele psihice nu.”

– Cristina Ionescu, Sofware Engineer


“Este o experiență revelatoare, o experiență inițiatică, profundă, peste așteptări.”

– Sergiu Marocico, actor


“Seminarul a fost în primul rând motivant. M-a ajutat să învăț cum să stabilesc obiectivele în mod conștient chiar dacă făceam acest lucru și înainte, dar mai puțin organizat. M-a învățat să comunic cu mintea mea subconștientă, să descopăr și să îmbunătățesc multe aspecte.”

– Moldovanu Andreea

Investiția ta


Valoarea pe care o pui în ceea ce vei deveni.
Individual

15 ore de curs intensiv

O experiență a NLP-ului în timp real

Un proces care rămâne cu tine și pe care îl poți relua oricând pe cont propriu

Plătești o dată și poți relua cursul oricând pe viitor, fără niciun cost

REZERVĂ ACUM 170 EURDaca mai vii cu un prieten

15 ore de curs intensiv

O experiență a NLP-ului în timp real

Un proces care rămâne cu tine și pe care îl poți relua oricând pe cont propriu

Plătești o dată și poți relua cursul oricând pe viitor, fără niciun cost


*Dacă mai vii cu cineva, beneficiați fiecare de participare la acest preț preferențial. Te rugăm să completezi în formular numele persoanei cu care vii.

REZERVĂ ACUM 120 EUR

Poate te întrebi…


Am mai citit despre asta și cam știu, ce îmi aduce acest curs în plus?

Întrebarea e: ai tot ce vrei să ai, faci ce vrei să faci, ești cine vrei să fii? Dacă nu, ceva îți scapă.

Un trainer cu experiență care învață oameni constant cum să îți stabilească și să își îndeplinească obiective îți poate arăta un lucru sau două care să facă toată diferența. Îți oferă feedback și îți răspunde la întrebări în timp real. Practică ceea ce predă și îți dă un proces care rămâne cu tine pentru tot restul vieții.

E un weekend întreg, de ce l-aș petrece într-o sală de curs?

Ca să nu petreci tot restul timpului irosind energie și bani cu acea problemă pe care n-ai rezolvat-o încă. Sau cu un lucru pe care ți-l tot propui și nu-ți iese. Cu apatie, inerție, lipsă de motivație, stări de anxietate sau blocaj. Pentru că investiția în tine este cea mai sigură din lume și îți aduce înapoi de 10x mai mult.Chiar pot schimba ceva în două zile?

Unul dintre primele lucruri pe care le vei învăța în workshop este de ce schimbarea pe care încerci să o faci conștient nu funcționează și cum anume schimbarea reală se produce la extreme, la nivel subconștient și într-o fracțiune de secundă. Tot procesul pe care îl parcugi până acolo este de fapt motivație pentru a lua o decizie și a face schimbarea. Așadar, pentru unii două zile e chiar prea mult. Sunt și cei pentru care poate dura la nesfârșit, dar dacă ai ajuns până aici, nu cred că ești unul dintre ei. Sper. 🙂

Va trebui să expun situații personale din viața mea?

Deși suntem deschiși la dialog, trebuie să știi că procesele cu care lucrăm sunt bazate pe structură, nu pe conținut. Adică ne interesează tiparele, nu povestea din spate, și chiar și așa, tu vei fi cel care le știe, nu noi. Chiar dacă vei face parte dintr-un grup, vei fi tu cu tine, cu gândurile, stările, procesele și imaginația ta. Noi doar ghidăm și asigurăm un spațiu prietenos și confidențial în care să iubești să fii.


Vrei mai multe motive ca să iei decizia?Lucrezi în domenii ce țin de schimbare și explorezi metode noi


Dacă ești terapeut, antrenor sau trainer, coach, consultant în diverse domenii, de la financiar până la nutriție și sport, lucrezi cu clienți și vrei metode în plus cu care să îi poți susține să aibă rezultate, în acest curs vei avea experiența tehnicilor de NLP, Time Line Therapy™ și Creating your Future și vei vedea în ce măsură merită să mergi mai departe să te certifici pentru a le putea practica cu ei.

Ai un obiectiv pe care nu reușești să îl îndeplinești


Dacă ți-ai propus ceva de un timp, ai acționat și nu ai reușit încă, acest curs va fi o ocazie excelentă de a descoperi puncte oarbe și factori mai puțin evidenți care influențează abilitatea ta de a obține ceea ce dorești. În plus, vei avea contextul în care să schimbi o parte din tipare chiar la curs.

Ai auzit de NLP și vrei să vezi ce poate face pentru tine înainte să iei decizia de a face un curs intensiv


Poate ai citit cărți, poate ai prieteni sau cunoștințe care au făcut NLP, ești tentat dar încă nu îți este clar despre ce anume concret este vorba. În urma unei experiențe practice poți să își faci o idee concludentă, iar acest workshop îți creează contextul în care să și generezi un shift semnificativ prin a-ți activa resursele și a folosi instrumente SMART.
Haide!

Predicția mea este că a te alătura acestui curs va fi decizia la care te vei uita în urmă ca la cea care ți-a schimbat cursul vieții.

Scrie-mi întrebările tale
  Consultă-ți calendarul și organizează-l pentru a ajunge la următorul curs CRAFTING YOUR LIFE


  Află când este următorul curs!

  Contactează-ne!

  Ține legătura cu noi!

  Afli din timp despre evenimente și primești o dată la 2 săptămâni o listă de goodies.


  Search