Comunitatea absolvențilorComunitatea absolvenților este un mediu de creștere și networking. Pentru că evoluția nu începe și nu se încheie cu un curs, am creat un context pentru a asigura continuitate, a facilita legăturile între absolvenții din ediții diferite, a sta conectați la informație și a rămâne implicați după absolvirea diferitelor niveluri de certificare.


Ce înseamnă asta concret?

 • O întâlnire anuală a absolvenților pe care o facem la munte, unde invităm absolvenți din toate edițiile și abordăm teme conexe celor studiate în cursuri: aplicarea instrumentelor NLP în diferite domenii, studii de caz sau teme avansate.
 • Posibilitatea de a relua orice curs ai absolvit deja în calitate de reviewer sau de coach asistent fără niciun cost suplimentar. Își exprimi intenția și primești acceptul în urma unei discuții cu Camelia.
 • Acces la un grup de Facebook destinat exclusiv absolvenților unde facem schimb de resurse, idei și experiențe.
 • Webminarii periodice susținute de Camelia Păduraru sau alți coach Crafting Minds – unde răspundem la întrebări și abordăm teme de interes pentru cunoscători.
 • Întâlniri periodice în orașele mari organizate de Camelia sau absolvenți pe subiecte specifice.

Și poate că nu ești genul de persoană căreia să îi placă să se implice în comunități sau să facă parte din ele, e ok, nu trebuie să te implici activ dacă nu e stilul tău. Din experiență însă îți spun, faptul că în comunitate există specialiști și oameni valoroși în diferite domenii, faptul că vorbim aceeași limbă a asumării și a lui se poate și faptul că suntem aici cu o poartă mereu deschisă pentru crafticieni – se pot dovedi de un real folos atunci când poate vrei să apelezi la cineva pentru o nevoie specifică.

 

Sunt situații în care nu auzim unii de alții luni sau poate chiar ani de zile, timp în care lucrurile continuă să se întâmple. Nu suntem scutiți de dificultăți chiar dacă avem instrumente avansate, ne întâlnim cu provocări din ce în ce mai complexe. Atunci vii să asiști un curs și toată experiența se reactivează în neurologia ta din momentul în care intri pe ușa sălii. Sau își amintești să scrii un mesaj sau să dai un telefon și-ți răspunde un absolvent, un coach sau chiar Camelia, iar perspectiva ți se poate îmbogăți în câteva minute.

Experiențe memorabile de învățare și transformareVrei să iei legătura cu un absolvent?Vrei să discuți cu un absolvent despre experiența lui cu NLP-ul și cum îl folosește?


Sau ești deja absolvent și vrei să te conectezi la comunitatea din orașul în care ești?


Lasă-ne datele tale și vei fi contactat!


Lasă-ne datele tale


  Ține legătura cu noi!

  Afli din timp despre evenimente și primești o dată la 2 săptămâni o listă de goodies.


  Search