Crafting Minds


Descoperă Crafting Minds


LOCUL UNDE ÎNVEȚI SĂ POȚI TOT CE NU POȚI

Crafting Minds este lumea creată de Camelia Păduraru ca școală a minții si a excelenței unde oamenii care vor mai mult de la ei vin să deprindă abilități cheie în leadership, management, business, comunicare, public speaking, terapie, parenting, educație sau evoluție personală.

CE FACEM?

Din 2012 oferim experiențe revelatoare de Training și Coaching NLP unde participanții intră în contact cu puterea lor, își descoperă obiectivele și se descoperă pe ei înșiși pentru a continua cu resurse, conștiență și forțe noi drumul numit viață.

 

Cursurile sunt structurate după formatul nealterat de transformare umană al Școlii Tad James Co din SUA, Nevada, care de peste 35 de ani ghidează oameni de pe toate continentele să-și expandeze gândirea și posibilitățile. Pe baza unui set dovedit de metode ce include procesele NLP, Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching, vei deprinde abilități vitale pentru a gestiona cu succes încercările tot mai complexe pe care ni le pune în față secolul XXI și a prospera indiferent de circumstanțe.

Ce poți face tu alături de noi


NLP Practitioner
‘Crafting Excellence I’

4 certificări, 8 zile intensive, o experiență revelatoare

Nivel de bază, primii pași spre excelență.

NLP Master Practitioner
‘Crafting Excellence II’

4 certificări, 16 zile intensive, o experiență profundă

Nivel avansat, consolidează excelența.

NLP Trainers Training
‘Crafting Excellence III’

O certificare, 18 zile intensive, maturizare

Înveți să predai NLP, public speaking și te transformi ca om.

Fondatorul Crafting Minds


Camelia Păduraru este fondatorul Crafting Minds, Master Trainer de NLP, Trainer de Time Line Therapy©, Hipnoză, Coaching și Performance Coach.

 

Din 2008 se dedică deprinderii celor mai avansate științe, cunoștințe, tehnici, arte, magii și metodologii pentru a pune oamenii în contact cu puterea lor și a-i asista să obțină ce își doresc.De ce să alegi Crafting Minds?Pentru trainer


Pentru că te vei forma cu Cami. Și Cami deschide minți, atinge suflete, dărâmă preconcepții elegant și te molipsește cu poftă de învățare. Are NLP-ul cu ea peste tot și vei putea învăța enorm doar observând-o cum face ceea ce face.


Pentru eficiența formatului


Pentru că ai 4 certificări într-o singură săptămână de curs intensiv la nivel de Practician și 16 zile la nivel de Master Practician, cu investiția pe care altfel ai face-o doar pentru una dintre ele: NLP, Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching. Faptul că te scoate din mediu și te duce la munte, modul cum e livrată informația, activitățile în care ești implicat – toate sunt atent gândite pentru transformare durabilă și rezultate reale.


Pentru abordarea complexă și profundă


Pentru că formatul îmbină excelent realitatea pragmatică presupusă de conducerea unei afaceri, performanță și rezultate concrete, cu realitatea nevăzută a sufletului, a minții, a corpului și a spiritului. Îți arată cum să te conectezi și să lucrezi la toate aspectele a cine ești tu cu adevărat – pentru a (re)căpăta imaginea de ansamblu și a trăi viața pe care ți-o dorești.


Pentru că intri într-o lume, mai mult decât doar a face un curs


Ne pasă de tine și de obiectivele tale, așa că îți stăm la dispoziție pentru pregătirea dinainte de curs, pe durata cursului și după. Iar pentru că evoluția nu are loc (doar) în sala de curs, intri în comunitatea absolvenților și ai susținere pe termen nelimitat.

Scrie-mi întrebările tale


    Ține legătura cu noi!

    Afli din timp despre evenimente și primești o dată la 2 săptămâni o listă de goodies.


    Search