Time Line Therapy™Un mod sănătos de raportare la trecut și la emoții


Tehnicile Time Line Therapy™ sunt o metodologie extrem de eficientă pentru a elibera bagaj emoțional negativ și convingeri limitatoare din trecut,
a lua învățături pozitive și a crea astfel viitorul dorit.

 

Au fost concepute de Dr. Tad James, Phd. în 1988 și de atunci mii de oameni din toată lumea beneficiază de ele pentru a vindeca traume, a sparge plafoane în carierele lor, a se ridica din situații dureroase și a-și transforma povestea de viață.

După Războiul Civil din `90, Conducerea Consiliului Croat de Psihoterapie a spus că a investigat fiecare metodă terapeutică legată de stresul post traumatic generat de experiența războiului care există și că Time Line Therapy™ e singura pe care a găsit-o și folosit-o pentru a ajuta oamenii să elibereze încărcătura emoțională în 100% din cazuri fără ca aceasta să mai revină.

 

În prezent, în The Warrior Program din Marea Britanie, o echipă de practicieni ajută veteranii cu PTSD să elibereze traume din trecut cu Time Line Therapy™ și au atât de mult succes încât au primit o finanțare consistentă de la Guvern pentru a-și continua munca.

Cum te pot ajuta pe tine tehnicile Time Line Therapy™?


De-a lungul timpului, cu toții trecem prin situații care ne afectează și își pun amprenta la nivel subconștient.
Unele dintre ele se rezolvă de la sine, pe altele însă le stocăm și le purtăm cu noi în prezent și mai departe în viitor.
Le aducem în relații, în muncă sau în business și ne afectează rezultatele, sănătatea, reacțiile și modul cum ne simțim noi cu noi zi de zi.


Cu Time Line Therapy™, printr-un proces ușor de învățat și aplicat, acum poți să:


Eliberezi emoții negative

Eliberezi emoții negative care se acumulează de-a lungul timpului din trecut, consumă energie și stau în calea îndeplinirii obiectivelor precum: furie, supărare, durere sufletească, tristețe, frică, vinovăție sau rușine.

Reversezi convingeri limitatoare

Precum ˝orice aș face, parcă nu e de ajuns˝, ˝nu pot avea o relație ca lumea˝, ˝nu pot fi fericit˝, ˝nu poți să le ai pe toate˝, ˝nu pot să câștig mai mult˝ și orice lucru pe care îl crezi adevărat și care îți inhibă potențialul.

Creezi viitorul pe care ți-l dorești

Tehnicile Creating your Future pe care le aplicăm împreună cu Time Line Therapy te ajută să obții claritate asupra a ce îți dorești cu adevărat și te învață să-ți îndeplinești obiectivele diferit, fără presiune, cu pasiune.

În ce arii se aplică?


Dezvoltare personală

Eliberarea de emoții negative deschide calea către performanțe, crește nivelurile de energie, entuziasmul, starea de bine, ridică vibrația. Oamenii spun că se simt mai liberi, centrați, echilibrați și optimiști, iar eliminarea convingerilor limitatoare le crește abilitatea de a vedea posibilități și a acționa pentru a obține ceea ce-și doresc.

Business

Tehnicile Time Line Therapy™ sunt foarte bine primite în mediul de business pentru capacitatea lor de obține rezultate simplu, rapid și eficient. Descoperă și elimină blocaje fără a fi nevoie ca persoana să împărtășească detalii personale sau situații vis-a-vis de care s-ar putea simți incomod.

Sănătate

Pentru cine suferă de durere cronică sau alte probleme medicale, conform cercetărilor asupra conexiunii minte-corp și a modului în care organismul stochează emoții, Time Line Therapy™ a demonstrat rezultate surprinzătoare în stimularea proceselor de vindecare. Mai mult decât atât, cercetările cancerului în departamentul de Medicină al Universității din Calgary au condus la folosirea lucrării Dr. Tad James, “Time Line Therapy™ and the Basis of Personality” ca referință în oncologie. Cei care se pregătesc să devină medici sunt antrenați în utilizarea acestor tehnici pentru a crește rata de reușită în lucrul cu pacienții. Tehnicile Time Line Therapy™ sunt puternice în a ajuta oamenii să elibereze ceea ce stă în calea însănătoșirii.

Terapie

Psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și terapeuți în intervenții complementare învață tehnicile și le integrează în practica lor, obținând astfel rezultate cu clienții lor mai rapid pentru că pot rezolva traume profunde și blocaje emoționale într-un mod non-invaziv și confortabil pentru client.

Ce face ca tehnicile Time Line Therapy™ să fie atât de speciale?


Îți oferă un mod de a rezolva blocaje fără a trebui să retrăiești situații posibil dureroase care au dus la apariția lor;

Sunt bazate pe structură și nu pe conținut. Ceea ce înseamnă că dacă ai un șir de evenimente dureroase în trecut, nu e nevoie să le analizezi pe fiecare în parte. De altfel, nu e nevoie să le analizezi deloc. Time Line Therapy™ le grupează în funcție de emoții sau teme pe care le au în comun și le abordează în calupuri.

Funcționează repede. Rezultatele apar acum și nu cândva într-un viitor incert;

Pe cât sunt de eficiente, pe atât sunt de simplu de învățat de oricine dorește să aibă la îndemână o strategie pentru a gestiona situații emoționale dificile;

Certificarea în Time Line Therapy™


Este oferită de ITLTA prin Crafting Minds și te asigură că înveți corespunzător metodele exact așa cum au fost concepute și perfecționate timp de peste 35 de ani de creatorul lor, Dr. Tad James.

 

Vei putea utiliza metodele pentru tine fiind bine pregătit să le aplici. De asemenea, le vei putea adăuga în portofoliul tău de practici, fie că alegi să dezvolți o carieră nouă, fie că integrezi procesele în ceea ce faci deja. Câteva dintre domeniile în care tehnicile Time Line Therapy™ aduc plus valoare inestimabilă sunt coaching-ul, consilierea de business, antrenamentul sportiv sau orice context de terapie.

Certificarea ca Time Line Therapy™ Practitioner


Descoperă și învață Time Line Therapy™ aici:Crafting
Your Life


Curs introductiv, aici poți avea o experiență a proceselor de Time Line Therapy™ facilitată de Trainer fără să primești certificare.


NLP Practitioner
‘Crafting Excellence I’


Inveți tehnicile de bază de eliberare a emoțiilor negative, reversare a deciziilor limitatoare și inserare de obiective în viitor.


NLP Master Practitioner
‘Crafting Excellence II’


Înveți tehnici avansate de regresie și aplicații în domeniul sănătății. O experiență profundă în care descoperi ce altceva se poate obține cu tehnicile de Time Line Therapy™.

Ține legătura cu noi!

Afli din timp despre evenimente și primești o dată la 2 săptămâni o listă de goodies.


Search