MetaHealth™O nouă perspectivă asupra stării de sănătate


Dacă starea corpului tău ar fi o hartă a celor mai adânc subconștiente tipare, și dacă ai ști să citești această hartă, ce ți-ar spune despre tine?


În cursa noastră către îndeplinirea responsabilităților, realizarea obiectivelor și gestionarea cu succes a tot ce ne apare în cale, sănătatea ajunge adesea pe ultimul loc, câteodată chiar ignorată cu totul și luată ca un dat până începe să se clatine.

 

Or performanța, devenirea celor mai buni noi care putem fi și a trăi o viață care merită trăită nu pot exista în afara unei stări de sănătate optime. Iar când spun sănătate optimă, nu mă refer doar la absența bolii, ci la niveluri optime de energie, vitalitate și stare de bine.

MetaHealth ne ofertă o perspectivă cuprinzătoare asupra stării de sănătate și ne arată cum să ne uităm la simptome pentru a înțelege cum anume au apărut și ce putem face pentru a prelua controlul asupra procesului de vindecare, dincolo de a merge la medic, a lua tratamentul prescris și a aștepta ca acesta să-și facă efectul fără participarea noastră.

 

MetaHealth este o paradigmă nouă asupra procesului de vindecare care are în vedere, dincolo de organul afectat, întregul din care acesta face parte și rolul pe care îl joacă gândurile, convingerile, stările emoționale, factorii de stress și evenimentele emoționale semnificative asupra sănătății persoanei.

La ce ajută MetaHealth-ul?


MetaHealth™ se învață și se practică din ce în ce mai mult de profesioniștii în domeniul sănătății din întreaga lume: medicii, nutriționiștii, homeopații, specialiștii în recuperare medicală, psihologii, farmaciștii, terapeuții, consilierii sau antrenorii sportivi adaugă acest corp de cunoștințe la expertiza lor pentru a putea oferi și mai eficient soluții celor cu care lucrează.

 

De asemenea, MetaHealth™ este o metodologie extrem de revelatoare și căutată tot mai mult de oameni fără pregătire în domeniul medical, dar care vor să-și înțeleagă corpul, să aibă grijă de el și să-și răspundă la întrebări precum:


De ce totuși m-am îmbolnăvit?

Ce anume specific a declanșat apariția simptomelor?

De ce anumite simptome se încăpățânează să tot revină?

E clar că stress-ul are un rol, dar cum se face că în aceleași condiții de stress, unii oameni reacționează și alții nu?

Și cum se face că abia acum când m-am liniștit m-am îmbolnăvit?

De ce eu și de ce tocmai acum?

Ce anume face ca anumite simptome să apară la vârste tot mai fragede și în mod complet nejustificat?

Oare e totul o întâmplare sau e un plan mai inteligent în acțiune? Și dacă simptomele au totuși un sens, care e sensul și cum pot să îl descopăr?

Și dacă corpul are inteligența lui și putere înnăscută de vindecare, de ce nu mă vindec și cum pot să o fac? Gândirea pozitivă singură nu pare să funcționeze…

Ce este mai exact MetaHealth?


MetaHealth™ este o știință și o artă a vindecării bazată pe legăturile minte-corp-mediu-emoții cu focus pe ce anume specific declanșează procesul bolii, pe trăirile, convingerile și percepțiile subiective care afectează diferitele organe ale corpului.

 

Este o abordare interdisciplinară bazată pe dovezi empirice provenite din peste 30 de ani de tomografii cerebrale, noua medicină germană, studii de caz, epigenetică, înțelegerea bio-psiho-socială a celulei, organelor, dezvoltării umane și modul cum acestea se leagă de pshic și comportament. Oferă astfel o imagine de ansamblu asupra auto-vindecării, precum și metodologii prin care să o susținem cu acțiuni conștiente.

Cum funcționează MetaHealth™


Te implică activ în procesul vindecării

Te face responsabil în procesul vindecării nu doar pentru a urma indicații date de medic, ci și pentru a face schimbări în plan emoțional, mental și fizic – în lumea ta în care au și apărut simptomele.

Te învață cum să găsești sensul biologic al simptomelor tale, pornind de la țesutul de organ afectat, releul din creier care îl coordonează și evenimentul traumatic declanșator – prin conexiuni foarte specifice.

Te invită să te uiți la imaginea de ansamblu, implicând în vindecare conștientizarea, emoțiile, convingerile, relațiile și acțiuni concrete în mediul tău.


Soluțiile MetaHealth™

Printre soluțiile sale se numără alimentația nutritivă, contactul social, armonizarea relațiilor, soluționarea stresului psihologic, fitness și practici non-invazive de susținere a corpului.

 

În plus, utilizarea metodelor puse la dispoziție de NLP, Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching în soluționarea factorilor de stress declanșator fac o diferență majoră în stimularea proceselor de vindecare în corp.

 

De altfel, în cursurile intensive de NLP vin persoane fără să aibă sănătatea în focus și ca urmare a proceselor de transformare prin care trec, al faptului că își fac ordine în gânduri și în viață, constată că starea de sănătate li se îmbunătățește semnificativ fără ca măcar să își fi propus asta în mod explicit, cel puțin nu ca obiectiv pentru curs.

Cum anume mă poate ajuta pe mine să știu MetaHealth™?


Descoperi cum să te uiți diferit la istoricul unei probleme de sănătate;

Îți transformi convingerile despre boală;

Scapi de frica de boală care e o pandemie cu efecte mai grave decât boala însăși;

Devii atent la cuvintele pe care le folosești atunci când gândești și atunci când vorbești și cum expresii precum “am văzut negru în fața ochilor”, “n-am putut să diger”, “e prea mult pe umerii mei” se pot reflecta în răspunsul organelor;

Descoperi legătura minte – corp și cum să lucrezi cu ea concret;

Înveți ce întrebări să îți pui țintit când poate apar simptome și să ai surpriza ca ele să dispară doar prin conștientizarea a ce anume din gândurile, emoțiile sau reacțiile tale le-a declanșat;

Îți faci corpul poate unul dintre cei mai buni prieteni în procesul tău de evoluție;

Înveți să fii atent la corp, să îți dai seama ce îți comunică și să te bucuri de efecte atunci când îl asculți;

Știi ce să faci cu cauzele emoționale ale bolilor despre care poate ai mai citit în cărți fără să ai însă și o strategie de lucru cu ele;

Ai mai multă informație pe baza căreia să iei cele mai bune decizii când vine vorba de sănătatea ta;

Primești inspirație și informație pentru a dezvolta obiceiuri care să îți întrețină starea de bine.

Cum poți descoperi și învăța MetaHealth™?


Dacă ai o problemă de sănătate sau întrebări legate de simptome, în sesiunile de coaching utilizăm MetaHealth™ pentru a identifica ce anume a dus la apariția lor și ce declanșatori le întrețin. Apoi te putem asista în a debloca emoțiile reprimate, a îndepărta barierele din calea vindecării și a identifica cele mai potrivite modalități terapeutice pentru a susține refacerea organismului care se întâmplă de fapt în mod natural.

 

Dacă dorești să explorezi domeniul în profunzime, vino la cursurile intensive!NLP Practitioner
‘Crafting Excellence I’

Nivel de bază, primii pași spre excelență.
Condiții: parcurgerea unui material de pre-studiu audio de 20h, completarea testului de certificare, participarea integrală la curs și succes la toate aplicațiile practice din cadrul acestuia.


NLP Master Practitioner
‘Crafting Excellence II’

Nivel avansat, consolidează excelența, tehnici complet noi
Condiții: a stăpâni informația la nivel de Practitioner, completarea testului de certificare, participarea integrală la curs și succes la toate aplicațiile practice din cadrul acestuia.

Ce spun cei care au beneficiat?“Greu de exprimat în cuvinte experiența cu terapia pentru că toate lucrurile s-au desfășurat cu o mare, mare repeziciune. Nici nu mi-am dat seama când am devenit alt om, perfect sănătos, că m-am vindecat nu numai de psoriazis, ci și în felul de a aborda viața, problemele ei, cum să le poti depăși frumos și bine atât pentru tine, cât și pentru ceilalți.”

– Luminița Melinte, economist

“Legătura clară, punctuală, între idei, convingeri și modul în care ne influențăm starea de sănătate. Exercițiile Time Line Therapy™ au fost simple și de impact – schimbarea apare acum și nu mâine sau altădată.”

– Mihaela Gavrilescu, Coach

“Dincolo de faptul că problema inițială pentru care am început sesiunile de coaching s-a rezolvat, calitatea vieții s-a îmbunătățit considerabil în fiecare arie – personală, socială, profesională, educațională și nutrițională. Mai mult, ca rezultat al sesiunilor de coaching, nu doar prezentul este redefinit, ci și viitorul pe termen lung, printr-o schimbare majoră, pozitivă a modului în care se percep relațiile inter-umane, se setează obiectivele, se acționează și se reacționează în raport cu evenimente și situații specifice. ”

– Alexandra Munteanu, Specialist Marketing

“Așa din senin, fără să-i fac nimic, am constatat că a intrat în remisie psoriazisul. Oare trece de tot? Ar fi prea fumos. Trăind cu o boală timp de 27 de ani și constatând că deodată s-a evaporat, parcă trăiești un vis. Frumos! Îți sunt recunoscătoare pentru tot ce-ai făcut și mai spune-mi încă o dată că așa e bine!”

– Maria Oborocianu, Judecător

Ține legătura cu noi!

Afli din timp despre evenimente și primești o dată la 2 săptămâni o listă de goodies.


Search